Myrskyvaroitus

*Mitä paskaa tässä paidassa oikein on? Mä ajattelinkin, että mun leuka vuotaa. Kahvia sitte tässä. Jaahas, noniin. Focus tähän hommaan nyt. Miten nää yleensä alotetaan?*

Jostain meille vielä tuntemattomasta syystä olet juuri eksynyt bittiavaruuden löytötavaratoimiston pölyisimpään nurkkaan. Onnittelut siitä, tai siis pahoittelut. Meille tämä blogi on oodi kahdenkympin kriiseilylle, elämäntuskalle ja himmeästi hohtaville kultareunuksille. Eli lyhyesti sanottuna siis seikkailulle, jota elämäksikin kutsutaan. 



*No hohhoijaa. Ei meillä mitään elämää ole. Pelkkiä korulauseita kaikki.*

Juttuhan on nyt niin, että meidän symbioosi on johtanut hälyttäviin riskitekijöihin. Meillä siis tarkoitan meitä serkuksia, suvun mustia lampaita, jotka kulkevat myös nimillä Julia ja Vilma. Riskitekijöillä puolestaan tarkoitan sitä huolestuttavaa muutosta, että nykyisin vietämme samojen neliöiden sisällä 98 prosenttia ajasta. Tämä taas johtaa omien laskelmiemme mukaan lopulta joko pariterapiaan tai johonkin vielä vakavampaan. Koemme siis tarpeelliseksi avata sanalliset arkkumme jossain muuallakin kuin vain näiden neliöiden sisällä välttääksemme kalliit terapialaskut. Tulette siis jatkossa lukemaan asioista, jotka aamun pikkutunneilla tuntuvat meistä äärimmäisen tärkeiltä. Lupaamme taltioida mukaan myös ne osat keskusteluistamme, jotka tulisi ehkä jättää kertomatta, tai ainakin kirjoittamatta julkisesti tänne internetin brutaaliin maailmaan. 


Kasassa on siis kaikki tarvittavat katastrofin ainekset, kuten aina meidän tapauksessa. Kannattaa jäädä seurailemaan, myrskyvaroitus on annettu.


-Julia & Vilma



Kommentit

Suositut tekstit